CO JE V ATELIÉRU PRO PSY NOVÉHO?

Přečti si, kterého psího chlupáčka jsme nedávno přivítali v našem ateliéru a jaké další focení pro Tebe v brzké době chystáme!

A tak přijmi naše pozvání do Ateliéru pro psy, kde na Tebe čeká nejen stylové žluté, či zelené pozadí, ale také tematické rekvizity a pochopitelně spousta psiny, kterou Tebe i Tvého psího chlupáčka naplno zabavíme!

Ve středu 01. února 2023 dorazila na fotografování do našeho Ateliéru pro psy v Brně nejprve panička Eliška spolu se svým báječným psím parťákem. Fotografování si užili na celkem třech barevných pozadích. Poté ji vystřídal páníček Jaroslav spolu se svými báječným psím parťákem plemene border kolie. Fotografování si užili na celkem třech barevných...

V neděli 18. prosince 2022 dorazila na fotografování do našeho Ateliéru pro psy v Brně rodinka spolu se svými báječným psím parťákem plemene zlatého retrívra. Fotografování si užili na celkem čtyřech barevných pozadích, tentokrát bez rekvizit a došlo i na společné fotografie. Moc děkujeme za návštěvu!

V sobotu 3. prosince 2022 dorazila na fotografování do našeho Ateliéru pro psy v Brně rodinka spolu se svými dvěma úžasným psími parťáky. Fotografování si užili na celkem třech barevných pozadích, tentokrát bez rekvizit a došlo i na společné fotografie. Moc děkujeme za návštěvu!


CHCEŠ ODHALIT KDO STOJÍ ZA POŘÍZENÍM KRÁSNÝCH FOTOGRAFIÍ PEJSKŮ?

Zjisti, kdo se stará o pohodlí páníčků a pořízení fotografií psích chlupáčků v našem ateliéru a kdo se následně pečlivě věnuje úpravě všech fotografií, aby byly dokonalé do posledního chloupku!

Ateliér pro psy, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky